SELÇUK SALCAN'A DESTEK BÜYÜYOR

CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Selçuk Salcan'a kırsalda büyük destek var. Belde ve köy statüsünü kaybeden ve Mezitli'ye bağlı mahalleler haline gelen belde ve köylerde Selçuk Salcan fırtınası esti.

Magazin 28.10.2013 15:18:08 0
SELÇUK SALCAN

CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Selçuk Salcan’a kırsalda büyük destek var. Belde ve köy statüsünü kaybeden ve Mezitli’ye bağlı mahalleler haline gelen belde ve köylerde Selçuk Salcan fırtınası esti.

İnşaat Mühendisi Selçuk Salcan, bilindiği üzere 2010-2013 yılları arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüştü. Başta Mezitli Batı Arıtma Tesisi projeleri olmak üzere, Mezitli Kırsalında da birçok yeni projenin hayata geçirilmesinde çalışmıştı. MESKİ Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı süre içinde tüm köy muhtarları ile verimli birçok projeyi hayata geçirmişlerdi. Görüşlerini aldığımız Selçuk Salcan şu değerlendirmelerde bulundu; “Yetkili ve etkili makamlarda olduğum her dönem, vatandaşın sıkıntılarının çözümüne ortak olmayı hizmet anlayışımın merkezine koydum. Belediye Başkanı’nın, seçildikten sonra partisi olmaz. Amaç, Hizmettir. Amaç, daha hızlı çözümler oluşturabilmektir. Amaç, halk yararına projeler üretebilmektir. Son 25 yıldır, özellikle de MESKİ Yönetim Kurulu Üyesi görev yaptığım son 3 yıldır, bu bölgeye ciddi önem gösterdim. Bu bölgede ki tüm muhtarlarımızla mesai arkadaşı oldum. Sorunları belirlediler, çözümlerini yarattık. Yetkiyi halk adına kullanmaktan hiç geri durmadım. Bu bölgede ki bu ilgi, samimiyetle yapılan o dönemki çalışmalarımızın bir karşılığıdır belki. Şu anda, bu bölgede ki bana olan ilgiyi anlayabilmek için geçmişte ki referanslarınızın ve sizin hakkınızdaki olumlu kanaatlerin hiçbir şey ifade etmediğini de söyleyemezsiniz. Ben biliyorum ki ve inanıyorum ki, bu bölge bana hakettiğim desteği verdi. Bu kalabalık karşılamalar, bu iyi niyetli dilekleri ve duaları bunun göstergesi. Yine birlikte çalışacağız. Her bölgenin meclis üyesi olacak, her bölge eşit temsil edilecek, her bölge hizmetten eşit faydalanacak.

Pazar mesaisi yoğundu.

Mezitli Belediyesi CHP A.Adayı İnşaat Mühendisi Selçuk Salcan, Pazar günü Takanlı, Çevlik, Pelitkoyağı, Tol, Kuzucu, Zeybekler, Kocayer, Tepeköy, Akarca, Doğançay, Fındıkpınarı, Kuzucubelen köylerini gezdi.  Her gittiği köyde mahalle muhtarları tarafından karşılanan Selçuk Salcan, kalabalık kitlelere, projelerini anlattı. Yine sıkıntıları dinledi. Bu bölgeye 4. ziyaretini geçekleştiren Salcan, ziyaretlerlerinin süreceğinin de altını çizdi. Selçuk Salcan son olarak; “Sıkılmadık el, gönlünü almadığımız insan, ayak basmadığımız Mezitli toprağı kalmayacak” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MEZİTLİ/MERSİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00